Računalniški 3D izris kopalnice

Print

Izris kopalnice vam ponuja celovito načrtovanje, rešitev in končni videz kopalnice.
Vseeno je, ali se lotite prenove, ali opremljate prvič. Potrudili se bomo, da ugodimo vašim željam in vas seznanili s tehničnimi in prostorskimi možnostmi.Vodili vas bomo čez celoten projekt in vas opozorili na morebitne napake ali dodatne možnosti, ki povečajo funkcionalnost prostora.
Ne glede na to ali je kopalnica velika ali majhna bomo dali prednost izgledu postavitvi keramike, praktični postavitvi kopalniških elementov in kvalitetni izvedbi.

Kaj potrebujete za 3D izris kopalnice?

Prinesite tloris in vaše točne mere kopalnice ali ostalih prostorov. Ne pozabite označiti obstoječih instalacij, pozicij vrat in oken. Ravno tako označite dodatne nove in stare zidove, zidne niše, pregradne stene.
Upoštevajte končno višino tlakov in končno višino stropa.V mansardni kopalnici izmerite najnižjo točko (kolenčni zid).Če je strop v mansardi zaključen, izmerite do kod sega poševni del strehe. Za začetek bomo imeli nekaj opornih točk in mer. Nič hudega če ste na katero od posebnosti ali mer pozabili. Prijazno vas bomo opomnili na manjkajoči podatek.

Oglejte si praktičen primer projektiranja, izvedbe in končnega izgleda mansardne kopalnice (slike 1,2,3,4,5,6).

Kratek prikaz slike kopalnice z osnovnimi idejami in predstavijo končne rešitve (slike 7,8,9).
 

Najbolje prodajano

Ploščice

SUPERGRES STOCKHOLM

Priporočamo

Kopalniško pohištvo in dodatki

KOPALNIŠKA OMARICA GALASSIA

Novo v ponudbi

Ploščice

INCIPIT