Izris kopalnice vam ponuja celovito načrtovanje, rešitev in končni videz kopalnice.


Vseeno je, ali se lotite prenove, ali opremljate prvič. Potrudili se bomo, da ugodimo vašim željam in vas seznanili s tehničnimi in prostorskimi možnostmi. Vodili vas bomo čez celoten projekt in vas opozorili na morebitne napake ali dodatne možnosti, ki povečajo funkcionalnost prostora.
Ne glede na to ali je kopalnica velika ali majhna bomo dali prednost izgledu postavitve keramike, praktični postavitvi kopalniških elementov in kvalitetni izvedbi.

Kaj potrebujete za 3D izris kopalnice?

Prinesite tloris in vaše točne mere kopalnice ali ostalih prostorov. Ne pozabite označiti obstoječih instalacij, pozicij vrat in oken. Ravno tako označite dodatne nove in stare zidove, zidne niše, pregradne stene.


Upoštevajte končno višino tlakov in končno višino stropa. V mansardni kopalnici izmerite najnižjo točko (kolenčni zid). Če je strop v mansardi zaključen, izmerite do kod sega poševni del strehe. Za začetek bomo imeli nekaj opornih točk in mer. Nič hudega če ste na katero od posebnosti ali mer pozabili. Prijazno vas bomo opomnili na manjkajoči podatek.

 

Osnovni izris kopalnice:

Cena osnovnega izrisa je 60 € z ddv oziroma je za stranke ob nakupu ploščic in kopalniške opreme nad 2.000,00 eur brezplačen. Osnovni izris vključuje 1 izris in 1 modifikacijo. Vse nadaljnje spremembe se obračunajo dodatno.

Osnovni izris kopalnice lahko naročite preko maila: info@trgocev.com

 

 

Zahtevnejši izris kopalnice:

Cena se oblikuje po projektu in se jo dogovori vnaprej. Dogovorjeni znesek se upošteva kot akontacija za nakup opreme v primeru nakupa celotne kopalniške opreme (sanitarna oprema in ploščice). Izris vključuje 1 izris in 1 modifikacijo izrisa, načrt polaganja ploščic in načrt inštalacij. Vse nadaljnje spremembe se obračunajo dodatno.

Zahtevnejši izris kopalnice lahko naročite preko maila: info@trgocev.com

3D Izrisi

Ne spreglejte

Najboljše ponudbe

Trgocev, d.o.o.

Obrtna cona Logatec 25
1370 Logatec
Slovenija