Družinsko podjetje TRGOCEV, d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1990. Naša zgodba se je začela s prodajo vodovodnega materiala, opreme za centralno kurjavo in izvajanjem inštalacij. V avgustu leta 1994 smo razširili svojo dejavnost in odprli salon keramike ter kopalniške opreme. Leta 1996 smo se preselili na novo lokacijo v obrtno cono Logatec, kjer še vedno delujemo.


SALON KERAMIKE IN KOPALNIŠKE OPREME

Naš salon keramike in kopalniške opreme se nahaja v obrtni coni Logatec. Na več kot 500 m2 razstavnega salona in v več kot 30 razstavnih ambientih boste našli keramične ploščice za vsak okus. Poleg tega razstavljamo tudi sanitarno opremo, kot so tuš kabine, kopalniško pohištvo, kopalne kadi in vse, kar potrebujete za opremo vaše kopalnice. Če načrtujete prenovo ali gradnjo nove kopalnice, vas vabimo, da nas obiščete. Naši strokovni svetovalci vam bodo pomagali pri izbiri in vam celo izrišejo kopalnico v 3D tehniki. Zakaj obiskati salon keramike in kopalniške opreme Trgocev? Ker vam nudimo celostno storitev, ki vključuje adaptacijo obstoječe kopalnice ali montažo popolnoma nove, vse - od elektro inštalacij, vodovodnih inštalacij, zidarskih del, pleskanja, montaže vrat in oken, polaganja keramike pa vse do končne montaže sanitarnih elementov. Pri nas imate opravka le z enim podjetjem. Obiščite nas, izberite ploščice in sanitarno opremo, nato pa vam bomo pripravili ponudbo in dela se lahko začnejo.


INŠTALACIJSKI MATERIAL

V pritličju naše trgovine najdete trgovino z inštalacijskim materialom. Ponujamo vse, kar potrebujete za vaše inštalacije, vključno s kotli na biomaso, toplotnimi črpalkami, sončnimi kolektorji, vodovodnim materialom in opremo za centralno ogrevanje, kot so aluplast cevi, cevni radiatorji, radiatorji, grelniki vode in še več.


STROJNE INŠTALACIJE

Podjetje Trgocev ima dolgoletne izkušnje v izvajanju strojnih inštalacij, adaptacijah kopalnic, polaganju keramike ter izvrtavanju prebojev. Zaupajte nam, da bomo poskrbeli za kakovostno izvedbo.

 

Smo sodobno organizirano podjetje na področju izvajanja strojnih inštalacij:

  • vodovod
  • plin
  • centralno ogrevanje
  • adaptacija kopalnice
  • montaža sončnih kolektorjev
  • talno ogrevanje
  • izvajamo preboje do 300mm skozi armirane betonske elemente

 

Vizitka:

TRGOCEV, d.o.o.
Obrtna cona Logatec 25
1370 Logatec, Slovenija
Tel: 01/7542-485, 7543-398
info@trgocev.com
www.trgocev.com

Trgocev, d.o.o.

Obrtna cona Logatec 25
1370 Logatec
Slovenija